AESTHETIC AND RESTORATIVE DENTISTRY

Художествени реставрации

Художествени реставрации на зъби... Звучи артистично, звучи ексклузивно, звучи сложно....И то наистина е такова. В това словосъчетание се обединява красотата, анатомията и непотворимостта на един зъб, създаден от майката природа. Това, което аз правя в случая е да претворя вече създаденото от нея и разрушено от коварния кариес или пулпит. В крайна сметка Вие получавате зъб, който по нищо не се различава от този, който сте имали преди болестния процес. В него са съчетани различни материали, с качества, цветове и форми, идентични с естетственият зъб. Това не е обикновената пломба, която се прави за половин час и цели затваряне на дефекта, а изкуство да имитираш природата.

Освен възстановените зъби на тези снимки виждате и едно странно зелено нещо. Това е т. нар. “кофердам”. Звучи страшно, но всъщност не е!

Представлява едно гумено платно, с което се повишава качестовото на работа и комфорта на пациента. То ни осигурява едно чисто работно поле, в устата Ви не попадат вещества, предизвикващи неприятни усещания и избягваме досадните ролки, слюносмукатели и многото ръце, опъващи бузите Ви и натискащи езика. Другото предимство на кофердама е, че по време на работа, колкото и да Ви е чудно, пациента може да си подремне, дори и да заспи. По време на работа съм била свидетел и на истинско заспиване, включително със сънуване и бълнуване.

Художествени реставрации
Методите на художествената реставрация позволяват да се изработят абсолютно невидими възстановявания на зъбите. Усмивката, която до вчера сте крили, сега става видима от всички и по-лъчезарна от всякога!
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg