AESTHETIC AND RESTORATIVE DENTISTRY

Новини

Новини
На 19 и 20 ноември в Rainbow Plaza се проведе първата за България лекция на Доусън Академи-САЩ. Лектор беше д-р Бюкъл с частна практика в Ливърпул, Великобритания. Повече информация за него и работата му, можете да видите на адрес: http://www.buckleandmcgrath.com/
Представени бяха основните принципи за възстановяване на загубена захапка, в случайте на липсващи зъби, непълноценни възстановявания и зъбно изтриване. Новите методи за диагностика на проблеми в мускулно-ставния апарат, разкриват и различни терапевтични подходи при лечението им.
Участниците в курса имаха възможност да представят пред д-р Бюкъл и собствени случаи и те да бъдат дискутирани по време на практическият курс.
Сподели
Новини
На 3 ноември от 11 часа в „BABY MALL – SOFIA” ще се проведе лекция на тема "Детски зъбки".  Ще се представят основните моменти на никненето на зъби, инструкции за оралана хигиена, както и информация за най-честите заболявания при детца и тяхното лечение. Вашите въпроси по темата можете да изпращате на e-mail: dr.velizaranikolova@gmail.com.
Лекциите са безплатни!

За  записвания: Елена Василева, GSM: 0888 580 932 и GSM: 0899 199 997    
Сподели
Новини
В новият брой на списание Vagabond можете да прочете повече за качеството на денталната помощ в България и защо страната ни е предпочитана дестинация за дентален туризъм. В статията са споменати водещи клиники и кабинети в София и страната, както и предлаганите от тях услуги.
Сподели

На 9 май от 11:00 часа на територията на „BABY MALL – SOFIA” ще се състои поредната лекция от поредицата "Здрави зъби", организирана съвместно с училище „МА-МА”. Лекциите са безплатни и целят повишаване зъбната здравна култура на бъдещите майки. 

За  записвания: Елена Василева, GSM: 0888 580 932, 0899 199 997.

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg